Modalitati de plata pentru persoane fizice si juridice

 1. Ramburs

  Valoarea marfii comandate se va plati in momentul primirii coletului. Coletul va contine produsul, accesoriile (dupa caz), manualul de utilizare, garantia si factura fiscala. 
  Important de stiut! - Pentru comenzile cu plata ramburs, se va adauga suplimentar un cost de 3.7 lei pentru procesarea platilor in contul colector.

 2. Plata prin virament bancar

  Dupa alegerea produsului dorit, la finalizarea comenzii se poate opta pentru metoda de plata prin “virament bancar”(ordin de plata). Se va emite o factura proforma cu datele solicitantului, denumirea produsului/produselor comandate, si contul in care se va efectua viramentul bancar. In urma confirmarii platii din partea bancii noastre, produsele comandate vor fi livrate.

 3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

  Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


  NOTA! Toate comenzile avand totalul de o valoare mai mica de 100 lei se vor achita, obligatoriu, online cu cardul bancar. De asemenea, doar pentru acestea se va achita o taxa de procesare comanda in valoare de 10 lei ce reprezinta costul serviciului de pregatire a produselor din comanda in vederea livrarii (de exemplu, dar fara a se limita la, sortare, manipulare, impachetare, etc).